Advertisement

Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - Mpartselona Pari Sen Zermain 1 4 Megalh Nikh Me Ypografh Empape Vid - Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.

Μπαρτσελονα Παρι 1-4 - Mpartselona Pari Sen Zermain 1 4 Megalh Nikh Me Ypografh Empape Vid - Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′.

Το χατ τρικ του εμπαπέ. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Mpartselona Pari 1 4 Phre Thn Mpala Toy Xat Trik O Empape Podosfairo Sport 24
Mpartselona Pari 1 4 Phre Thn Mpala Toy Xat Trik O Empape Podosfairo Sport 24 from www.sport24.gr
Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο. Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού!

Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού!

Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. * ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Οι μπλαουγκράνα βρέθηκαν μπροστά στο σκορ, με τον μέσι να ευστοχεί στο 27′ από.

Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.

Mpartselona Pari 6 1 H Megalyterh Anatroph Olwn Twn Epoxwn Hr8e Sto 96
Mpartselona Pari 6 1 H Megalyterh Anatroph Olwn Twn Epoxwn Hr8e Sto 96 from i1.prth.gr
Το χατ τρικ του εμπαπέ. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Νέο πέναλτι κατά των πειραιωτών, νέα απόκρουση του ρομπέρτο. Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου.

Οι κανονιέρηδες έχουν βάλει στο μάτι βασικό άσο των πρωταθλητών. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Σόου εμπαπέ στο καμπ νόου (+video). Η μπαρτσελόνα υποδέχεται την έλτσε σε εξ αναβολής αγώνα για το ισπανικό πρωτάθλημα. Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Το χατ τρικ του εμπαπέ. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο:

* ενατη διαδοχική παρουσία της παρί σεν ζερμέν στη φάση των 16. «μαγικός» εμπαπέ και θρίαμβος στο καμπ νου με ντόρτια (video). Αμφότερες οι ομάδες έχουν «κλειδωμένη» την πρόκριση στους «32» και στο σημερινό ματς παίζεται η πρωτιά του ομίλου. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού! Η ομάδα παρί σεν ζερμέν ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο στους τελευταίους 5 από 6 αγώνες εκτός έδρας σε όλες τις διοργανώσεις.

Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsztpi6a4t Kdlkg7febmamtouv1 Zrh46jf7fm 9xlfbgywjpd Usqp Cau
Https Encrypted Tbn0 Gstatic Com Images Q Tbn And9gcsztpi6a4t Kdlkg7febmamtouv1 Zrh46jf7fm 9xlfbgywjpd Usqp Cau from
Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Με τον παουλίνιο βασικό θα αντιμετωπίσει η μπαρτσελόνα την τσέλσι απόψε (21:45), καθώς ο ερνέστο βαλβέρδε επέλεξε αυτόν αντί του ουσμάν ντεμπελέ. Η μπαρτσελόνα χρειάζεται μόνο τη νίκη για αυτό το σκοπό, ενώ η παρί «κλειδώνει» την πρωτιά ακόμα και με ισοπαλία. Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid). Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Η μπαρτσελόνα πέτυχε το αδιανόητο: Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν!

Σοβαρά προβλήματα και τεράστιες διακοπές στην ηλεκτροδότηση.

Έφτασε στη δράμα ο ιωνικός (+pics). Στο άλλο ματς της βραδιάς, η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των. Στο δεύτερο μέρος της συνέντευξης. Αποσβολωμένος στο πάγκο ο πικέ μετά τη λήξη (vid). Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τον ντι μαρία που ούτε κι ο ίδιος δεν κατάλαβε τι ήθελε να κάνει μόνος απέναντι από τον τερ στέγκεν! Το χατ τρικ του εμπαπέ. Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ. Μετρά 5 προκρίσεις ενώ πριν από την περυσινή πρόκριση επί της ντόρτμουντ μετρούσε 3 σερί αποκλεισμούς. Η παρί απάντησε γρήγορα, με τον εμπαπέ να ισοφαρίζει στο 32′. Μαγική ομαδική προσπάθεια της παρί, σώζει ο τερ στέγκεν. Χατ τρικ εμπαπέ στο σπίτι του μέσι! Διέσυρε το τριφύλλι στο ντέρμπι αιωνίων και τώρα περιμένει τον παοκ για το νταμπλ. Ντου της άρσεναλ για κορυφαίο παίκτη του ολυμπιακού!

Η λίβερπουλ εκμεταλλεύτηκε τα λάθη στην άμυνα της λειψίας και με γκολ των σαλάχ μπαρτσελονα. Με αμφισβητούμενο πέναλτι άνοιξαν το σκορ οι γηπεδούχοι (vid).

Posting Komentar

0 Komentar